Kërko nje dhomë
Beach Bar

Për të gjithë ata që pëlqejnë muzikën, Bel Conti Hotel rezervon një tjetër surprizë, pikërisht aty në breg të detit. Beach bar ofron një botë virtuale, të miksuar me argëtim, pije, shërbim të plotë dhe kushte ideale për të kaluar momente ritmike. I hapur për të gjithë turistët, Beach Bar jua sjell plazhin në tavolinë, ku mund të shijoni momentet e para të mengjesit përrallor, ditën e gjatë dhe të nxehtë por, edhe perëndimin me “këmbët në ujë”, duke shkurtuar distancën nga bregdeti. I lidhur në formë lineare me plazhin, Beach Bar ofron mundësinë e kalimit të momenteve relaksuese nën tingujt e muzikës verore që DJ përzgjedh për ju. 


# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #