Kërko nje dhomë
Restorant

Kuzhina ne Bel Conti Hotel servir shumellojshmërinë e gatimeve tradicionale dhe atyre mesdhetare, nën kujdesin e Shefit te kuzhines. Shporta e shërbimeve përfshin miksimin e produkteve të freskëta të detit dhe gatimin e specialiteteve të ditës. Shërbimi i shpejtë me kryefjalë cilësinë në ushqim të bën të ndryshëm në shije, sepse komoditetit të Bel Conti Hotel nuk mund t’i mungojë pasuria dhe shumellojshmëria e gatimeve te dites. Kemi vendosur theksin në perfeksionimin e kuzhinës, sepse ushqimi i shëndetshëm është baza për pushime të këndshme. Menusë së pasur i shtohet gama e gjerë e kantinës së verërave për kategori të ndryshme turistësh.

 


# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #