Kërko nje dhomë
Konferenca & Evente

Bel Conti Hotel i kushton një vëmendje të veçantë evenimenteve kulturore, sociale, politike, seminareve, konferencave dhe banketeve në hapësirën e dedikuar posaçërisht për pjesëmarrje masive. Kjo salle është përshtatur në katin e fundit të hotelit dhe eshte mobiluar në mënyrë klasike. Salla me përmasa 170 m² dhe kapacitet për 60 persona, mund të përshtatet në stile të ndryshme, në varësi të llojit dhe veçorive të aktivitetit. Ballkoni mbi Adriatik lejon organizimin e aktiviteteve në natyrë, por edhe një pamje ekskluzive dhe luksin për të kontaktuar në çdo moment me hapësirën e gjelbër dhe bregdetin ranor.

Arredimi i sallës përshtatet sipas kërkesave.


# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #