Kërko nje dhomë
Kontakt

Hotel Bel Conti
Shkëmbi i Kavajës L13
Durres
Shqiperi
Tel: + 355 522 61 245
Fax: + 355 522 62 536
E-mail: info@belcontihotel.com


Ose na shkruani nëpërmjet formularit të mëposhtëm dhe ne do t'ju kontaktojmë menjeherë.


Emri juaj
Telefon
E-mail
Mesazhi

 

 


# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #