Kërko nje dhomë
Dhoma dopio standart

Kolazhi i dhomave dopio standart merr forma të ndryshme, në bazë të dëshirave personale. Pamja mahnitëse nga bregdeti Adriatik apo shërbimi non-stop në dhomë, mund ta transformojë ditën, fundjavën apo pushimet tuaja në momente të paharrueshme. Kolana e shërbimit të dhomave dopio ofron variante të ndryshme zgjedhje, në bazë të nevojave të klientëve, por mobilimi i gërshetuar me strukturën e përshtatshme për momentet romantike, do t’ju lenë një shije të ëmbël në kujtesë.

Karakteristikat dhe shërbimet e dhomës

 • Krevat dopio I madhesise King
 • Kolltuk me opsion për t’u përshtatur krevat
 • Shërbim dhome 24 orë
 • Telefon me dalje direkte jashte
 • Ballkon
 • Sistem i dyfishtë ngrohës dhe ftohës
 • Ujë i ngrohtë dhe i ftohtë 24 orë
 • Minibar
 • 30 minuta free wirelees në dhomë dhe internet gjatë gjithë kohës në ambjentet publike të hotelit
 • Shërbim dixhital televiziv (DigitAlb)
 • Tualet personal
 • Sherbim pastrimi / Lavanterie
 • Kontroll te individualizuar te sistemit te kondicionimit
 • Sherbim zgjimi
 • Kasaforte personale per sendet me vlere
 • Tavoline pune
 • Rryme elektrike te Tensionit 220V/50Hz

« Kthehu prapa


# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #