Kërko nje dhomë
Dhoma dopio superiore

Miksimi i shijeve të ndryshme dhe të pafundme, formësohet në ato Superiore. Dhoma Superiore përqafon hapësira të bollshme. Shërbimi nga staf profesionist mundëson akomodimin dhe shijimin e momenteve private në çdo çast. Me hapësira të mëdha dhe arredim komod e modern, dhoma Superiore veçohet në Bel Conti Hotel si një prej ambjenteve më komode, por edhe familjare. Dhomat janë modeluar në mënyrë të tillë që të përballojnë kërkesat e ndryshme të klientëve.

Karakteristikat dhe shërbimet e dhomës

 • Krevat dopio i madhesise King
 • Kolltuk me opsion për t'u përshtatur krevat
 • Kend shlodhes me opsion për t'u përshtatur krevat
 • Shërbim dhome 24 orë
 • Telefon me dalje direkte jashte
 • Ballkon
 • Sistem i dyfishtë ngrohës dhe ftohës
 • Ujë i ngrohtë dhe i ftohtë 24 orë
 • Minibar
 • 30 minuta free wirelees në dhomë dhe internet gjatë gjithë kohës në ambjentet publike të hotelit
 • Shërbim dixhital televiziv (DigitAlb)
 • Tualet personal
 • Sherbim pastrimi / Lavanterie
 • Kontroll te individualizuar te sistemit te kondicionimit
 • Sherbim zgjimi
 • Kasaforte personale per sendet me vlere
 • Tavoline pune
 • Rryme elektrike te Tensionit 220V/50Hz

« Kthehu prapa


# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #