Kërko nje dhomë
Dhoma treshe standart

Varieteti i shërbimit të dhomave përfshin në paketën e ofertave edhe dhomat treshe. Këto ambiente janë krijuar në hapësira të bollshme, në mënyrë që të ofrojnë komoditet nëpërmjet mobilimit dhe strukturimit të personalizuar për këtë stil dhome. Momentet e veçanta përkrah të afërmve mund t’i ndani në komoditetin që ofrojnë dhomat treshe të Bel Conti Hotel, ku hapësirat janë të konsiderueshme edhe për mini-evente familjare. Standartet e dhomave treshe të Bel Conti Hotel, vendosin një tjetër standart të ri në paketat turistike në vendin tonë. Varietetet e dhomave treshe janë të shumta dhe ne çdo rast, është stafi i hotelit që do të jetë në shërbimin tuaj.  

Karakteristikat dhe shërbimet e dhomës

 • Krevat dopio I madhesise King
 • Krevat tek
 • Kolltuk me opsion për t'u përshtatur krevat
 • Divan me opsion për t'u përshtatur krevat
 • Shërbim dhome 24 orë
 • Telefon me dalje direkte jashte
 • Ballkon
 • Sistem i dyfishtë ngrohës dhe ftohës
 • Ujë i ngrohtë dhe i ftohtë 24 orë
 • Minibar
 • 30 minuta free wirelees në dhomë dhe internet gjatë gjithë kohës në ambjentet publike të hotelit
 • Shërbim dixhital televiziv (DigitAlb)
 • Tualet personal
 • Sherbim pastrimi / Lavanterie
 • Kontroll te individualizuar te sistemit te kondicionimit
 • Sherbim zgjimi
 • Kasaforte personale per sendet me vlere
 • Tavoline pune
 • Rryme elektrike te Tensionit 220V/50Hz

« Kthehu prapa


# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #